Cariere

Job-uri disponibile

Dezvoltator Software .NET

Dezvoltator Software Java

Project Manager

Cartograf Digital/Geomatician

Nu ai găsit ce căutai dar crezi că un rol în cadrul echipei ți se potrivește?

Trimite CV-ul tău alături de o scrisoare de intenție menționând rolul dorit. Apoi te vom contacta noi pentru a ne cunoaște.

Click or drag a file to this area to upload.
Spune-ne în câteva cuvinte de ce crezi că te potrivești și care sunt așteptările tale pentru rolul dorit.

Profilul tău

Indiferent de rolul pentru care aplici, știm că te potrivești perfect dacă:

  • Îți plac provocările, ești pasionat/ă, ambițios/ă și îți dorești să construiești ceva benefic pentru societatea în care trăim;
  • Ești punctual/ă și obișnuit/ă cu un mediu de lucru dinamic, cu termene de lucru strânse;
  • Îți place să lucrezi în echipă;
  • Dai dovadă de orientare către client;
  • Dai dovadă de implicare și responsabilitate;

Noi îți oferim la schimb un mod de lucru flexibil într-un mediu antreprenorial, proiecte îndrăznețe care deservesc instituții și organizații vitale din România și internațional, din domenii precum: administrație publică locală și centrală (goverment), apărare și informații (inclusiv maritim și aeronautic), infrastructură critică, siguranță și ordine publică, utilități, telecomunicații și managementul resurselor naturale.

Echipa

Suntem o echipă multidisciplinară și dinamică de ingineri, dezvoltatori, consultanți și specialiști cu expertiză în domeniile în care activăm și cu vastă o experiență în implementarea soluțiilor personalizate și, de cele mai multe ori cu un nivel de complexitate mare, mereu orientate către client și cu rezultate excepționale. Ne mândrim că suntem o echipă integrată și diversă unde experiența și profesionalismul membrilor cu peste 10, 15 și chiar 20 de ani de vechime în companie se întâlnește cu apetența pentru inovare, cunoaștere, dezvoltare, orientarea către nou și dorința de perfecționare a celor tineri.